Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Studio

Studio

Maraman Recordsilla on oma musiikkistudio, jossa käytössä on oman ammattilaisemme käsissä monenlaisen musiikin tuottamiseen soveltuva Logic Pro 10 pohjainen musiikkityöasema, kymmenillä tuhansilla euroilla maailman eturivin virtuaali-instrumentteja, kymmenkunta mikrofonia, muutama kitara ja puhallinsoitin, perkussioita sekä koskettimistoja erilaisilla soittotuntumilla. Vain tärkein, eli sinä puutut vielä.

Suosittelemme, että otat omat lempisoittimesi mukaan. Myös soittimien erikoismikitykseen tarvittava tarpeisto voi tulla tarpeen tuoda mukana. Studio soveltuu parhaiten demojen tekemiseen sekä kappaleiden hiomiseen ja kevyeen miksaukseen & masterointiin.

Studiopäivän hinnoittelu on joustavaa ja sovitaan erikseen. Levy-yhtiön asiakasartisteille studioaika on pääsääntöisesti ilmaista. Jos siis tarvitset studioaikaa demon tekoon, biisin rakentamiseen tai jopa miksaukseen, niin ole yhteydessä.

Studiossa on monipuolinen AV-varustus, videotykki, tv, jääkaappi ja kahvinkeittomahdollisuus. Studion yhteydessä on myös WC- ja suihkutilojen lisäksi puulämmitteinen sauna, jonka varustukseen kuuluu… studiomonitorikaiuttimet 🙂